Versterk, verstil en verbind

Yoga en relax weken Frankrijk

meer info

Yoga en Heartfulness

5 tot 11 mei 2024

Een heerlijke yoga en relax week op het domein van Ecolonie in de Vogezen. Om helemaal los te komen van je dagelijkse bezigheden. Een week gevuld met genieten van yoga, meditatie, ontspanning, wandelen, heerlijk vegetarische eten, samen zijn, verstilling en creatief bezig zijn in het atelier. Op een fijne plek waar je rust en warmte ervaart. Kosten 610,- per persoon inclusief verblijf op basis van volpension.

Neerijnen: Yoga weekend

22 en 23 juni 2024

Een weekend gevuld met yoga, meditatie, ontspanning, wandelen en lekker eten. Als je nooit eerder yoga hebt gedaan is dit een mooie kans om met yoga en meditatie kennis te maken (rustige Hatha yoga). Lessen zijn geschikt voor iedereen. De locatie is een prachtige, verstilde ruimte met een mooie tuin in Neerijnen omringt door natuur. Een gedeelte van het weekend zal in stilte en buiten plaats vinden. Kosten 185,- inclusief overnachting en vegetarisch eten. Het weekend is alleen toegankelijk voor vrouwen.

 

Yoga workshop op maat

Als je interesse hebt, kan ik ook een workshop op maat maken. In overleg kijken we samen naar de mogelijkheden en de prijs. Ik sta altijd open voor nieuwe ideen en wensen. Neem dan contact met me op.