Versterk, verstil en verbind

Frankrijk: Yoga en Heartfulness

26 tot en met 31 mei 2019

Een heerlijke vakantieweek op het domein van Ecolonie in de Vogezen. Om helemaal los te komen van je dagelijkse bezigheden. Yoga en heartfulness is een training in compassie. Je verlegt de aandacht van de strengheid van het denken naar de rijkdom en lichtheid van het hart. Een yoga week gevuld met genieten van yoga, meditatie, ontspanning, wandelen, het heerlijke vegetarische eten, het samen zijn, verstilling en het creatief bezig zijn op een fijne plek waar je rust en warmte ervaart. Kosten ongeveer Ä 459,00 per persoon inclusief verblijf op basis van volpension. meer info

Neerijnen: Yoga weekend

29 en 30 juni 2019

Een weekend gevuld met yoga, meditatie, ontspanning, wandelen en lekker eten. Als je nooit eerder yoga hebt gedaan is dit een mooie kans om met yoga en meditatie kennis te maken (rustige Hatha yoga). Lessen zijn geschikt voor iedereen. De locatie is een prachtige, verstilde ruimte met een mooie tuin in Neerijnen omringt door natuur. Een gedeelte van het weekend zal in stilte en buiten plaats vinden. Kosten 160 inclusief overnachting en vegetarisch eten. Het weekend is alleen toegankelijk voor vrouwen.

 

Yoga workshop op maat

Als je interesse hebt, kan ik ook een workshop op maat maken. In overleg kijken we samen naar de mogelijkheden en de prijs. Ik sta altijd open voor nieuwe ideeŽn en wensen. Neem dan contact met me op.